Disszidálás!

Kimegyünk, megnézzük ott milyen, összefoglaljuk nektek a legfontosabb történéseket, tudósítunk Jakab fejlődéséről, bemutatjuk a kis különbségeket, mi az ami fog itthonról hiányozni, mi az ami nem.

Archívum

HTML

Hazajöttünk + jpeg overflow

2008.09.06. 20:09 | gergoba | Szólj hozzá!

Hazajöttünk, kiegészült a család, nagy volt az öröm!

Egy pillanatra tudtunk csak szusszanni, megemlékezni a nagy napról egy kis ajándékkal, már jött is a jelzés, hogy mostantól egy picit másképp lesz, de utána hamar megegyeztünk Jakabbal a feltételekről: ha gondja van, szóljon, mi igyekszünk segíteni.

Amúgy egész jól alakult az első este. Aki eddig a kórházban aludt és egyedül intézte az esti mókát, majd reggel hattól vizitjei, vizsgálatai voltak, annak felüdülés volt. Aki eddig egyedül aludhatott a lakásban, annak egy angströmnyit meghökkentő volt.

Na néhány kép!

(A 3. képen épp a blog olvasóiért mondunk imát)

Az a zöld izé egy szopipárna. Ha bejön a "szerencsés flótás" nevű cumi, itt rendelhetsz. És végül igen, a szemem alatt azok ott táskák.

A bejegyzés trackback címe:

https://nszk.blog.hu/api/trackback/id/tr36651509

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása