Disszidálás!

Kimegyünk, megnézzük ott milyen, összefoglaljuk nektek a legfontosabb történéseket, tudósítunk Jakab fejlődéséről, bemutatjuk a kis különbségeket, mi az ami fog itthonról hiányozni, mi az ami nem.

Archívum

HTML

Komparatív fejlődéstan

2008.09.27. 16:03 | gergoba | Szólj hozzá!

Jelen bejegyzésben górcső alá vesszük azon látható és egyéb anatómiai változásokat, amelyeken a gyermek mintegy 1 egész hónapot kitevő életútja során ment át. (megnézzük mi változott a 4 hét alatt).

 

Az első, ami azonnal szembetűnik, hogy egy hónap elteltével Jakab sokkal coolabb ruhákat hord, mint azelőtt, köszönhetően egyrészt a nyugati beszerzési forrásoknak, valamit mindhármunk igen kifinomult ízlésének.

A másik látható jele a fejlődésnek a köldökzsinórcsonk eltűnése, ami pont aznap történt, amikor az erről készült aggódó blogbejegyzés született.

A kezdetben művészhajnak aposztrofált frizura is kezd eltűnni, már nem csak leghátul körben vannak hosszú szálak, mint Jaruzelski, egykori lengyel pártfőtitkárnak.

Ezeken kívül a gyermek egy kicsit magára szedett egy kis színt, már nem teljesen véznák a lábai, nem 50g-ket nyammog, hanem pl tegnap 160-at pucolt be. 

Nagyon kedves az eddig nem látott emberekhez, azaz az idegenekhez, biztos azért, mert egyrészt sokan látogatják, másrészt a napi gondozást is 3 fős csapat végzi, akik közül Anikós-ról még nem is volt kép. Ezt most ehelyt pótoljuk.

A fenti képen látható, hogy egyre többet van szabadlevegőn, amit szintén nagyon szeret, legalábbis, az azonnali elalvást mi annak értelmezzük.

Itt egy vasárnap délelőtti bónuszvideó:

 

Nagyon megbízhatóan eszik, alszik továbbra is, napközben nem kell egyikünknek sem félájultan kóvályognia, olyan áldott, rendes gyerek.

Imád fürdeni, már most, és még a fürdőszobát sem kell felmosni utána egyelőre. Az alábbi videón ezt láthatjuk. A play-gombra csak az kattintson, aki képes megbírkózni egy félelmetesen aranyos, meztelen fiúcska látványával. Én szóltam!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://nszk.blog.hu/api/trackback/id/tr17684558

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása