Disszidálás!

Kimegyünk, megnézzük ott milyen, összefoglaljuk nektek a legfontosabb történéseket, tudósítunk Jakab fejlődéséről, bemutatjuk a kis különbségeket, mi az ami fog itthonról hiányozni, mi az ami nem.

Archívum

HTML

Előkészületek

2008.10.14. 16:35 | gergoba | 1 komment

Lassan elérkezik a nagy nap, végre-végre valahára elfelejthetjük a sok utazást, pakolást és persze föleg egymás nélkülözését. Július óta húzódik ez az egész felkészülés, hercehurca, reméljük hát a neheze ezúttal sikerrel lezáródik és megkezdhetjük a normális külföldreszakadt családi életet.

 
Csütörtök este landol anyukájával a fenti képen látható tündérbogár, aki az imént kapott hírek szerint végre úgy néz ki, megindult a gyógyulás útján, jó sokat alszik és eszik is, ahogy egy 6 hetes érett babának illik. A képről még annyit, hogy ezt a ruhát annak idején apukája is hordta, sőt az apukája mindhárom testvére, de hát a retró megint baromi divatos ugye.
 
Megvan az útlevél, amint azt láthattátok, lett kiságy is, amint azt olvashattátok, kaptunk oltást, megvizsgálták a csípőnket (természetesen minden a legnagyobb rendben), rommá vásároltam magam a helyi diszkontokban, és kinéztem a legközelebbi önkormányzati irodát, hogy bejelentsem Jakabékat.
 
Most már tényleg nem lehet baj. Nagyon várlak titeket !

A bejegyzés trackback címe:

https://nszk.blog.hu/api/trackback/id/tr59713712

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

iildi kisbér 2008.10.18. 11:52:20

Gyönyörű a kis Jakab gratulálok! Sok sikert a kinti élethez! Ildi
süti beállítások módosítása