Disszidálás!

Kimegyünk, megnézzük ott milyen, összefoglaljuk nektek a legfontosabb történéseket, tudósítunk Jakab fejlődéséről, bemutatjuk a kis különbségeket, mi az ami fog itthonról hiányozni, mi az ami nem.

Archívum

HTML

Fejlemények

2008.10.09. 10:45 | gergoba | 1 komment

A tegnapi rendkívüli vezetői értekezleten végre betekintést nyerhettünk a cég eladásáról szóló tervekbe, folyamatokba. Itt volt az ideje, mert kezdtek egy kicsit idegesek lenni az emberek, már én is azon törtem a fejem, hogyan mondjam meg a tulajoknak, hogy miután most hétvégén héten beköltözöm a kiadó lakásukba, egy hónap múlva megyünk is el.

 
Úgy néz ki azonban, hogy mégsem így lesz, a két cég egyesülése feltételéül szabott bolteladások a célegyenesben vannak, a jövő héten elő is terjesztik a listát a kinti GVH-nak, majd benyújtják újra a teljes, a fúzióról szóló szerződéstömeget. Ezt átrágni nem lesz két perc, így mire valamelyik iroda@ rábólint, már ki is hűlt a méltán híres mákos- és diósbeiglim.
 
Úgyhogy szombaton vehetem meg az összes kelléket, amit nem tudtunk kihozni (kiságy, matrac, kiskád) valamint be kell vásárolnom a teljes nulláról (mosogatószivacs, só, kertitörpe).
 
Még mindig nem gyógyultam ki a mocskos náthából, ami hagyján, de az expedíció másik két fele (copyright Bede) is beteg még, Jakócának művi úton kell minden alkalommal eltávolítani a légúti akadályokat, különben sem enni, sem aludni nem tud. Amúgy továbbra is nagyon szépen fejlődik, mondom ezt annak ellenére, hogy a hétvégén kihívtuk az ügyeletet, merthogy már egy napja nem nagyon aludt. Végül nem talált a dokinő semmit, és volt annyira intelligens, hogy nem kérdezte meg, vajon Jakab-e az első gyerekünk.
 
Ha már külön blogbejegyzés is szólt róla, mutassuk meg, milyen aranyos lett Berta, Feri lánya. Fülbevalója is van már, azér´az nem semmi. Igaz, Jakabnak is van egy vasmacska a jobb vállára tetoválva.
 
A munkáról talán annyit, hogy alegjobban talán a mindennapos kostolásokat a laborban szeretem a legjobban, na nem mintha olyan jó lenne 8 féle biotejszínt egymásután végigkóstolni, hanem mert itt lehet a legtöbbet tanulni, hála Herr Richternek, és a hangulat is igen kötetlen.
 
Befejezésül egy eddig elmaradt meglepetés. Végre sikerült lencsevégre kapnom Kóla bácsit, amint csempészi ki a zállamtitkot, meg a magyar tőkét Brüsszelbe. Minden héten együtt vizsgáltak át minket a szekjuriti csekken, fel nem fogom, hogy hova teszi a szajrét, hogy nem bukik soha le.
 

A bejegyzés trackback címe:

https://nszk.blog.hu/api/trackback/id/tr74704771

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Sz.Nagypapa 2008.10.09. 14:02:14

Fiam, te most sokat és jól vicceltél!
Csak sört ne felets el venni!

Amúgy jobbulást nektek!
süti beállítások módosítása