Disszidálás!

Kimegyünk, megnézzük ott milyen, összefoglaljuk nektek a legfontosabb történéseket, tudósítunk Jakab fejlődéséről, bemutatjuk a kis különbségeket, mi az ami fog itthonról hiányozni, mi az ami nem.

Archívum

HTML

Csumpi

2008.10.21. 21:41 | gergoba | Szólj hozzá!

Utánanéztem, mind a magyar, mind a német alkotmány külön cikkelyben biztosítja a szülők azon alapjogát, hogy gyermekeiket az anyakönyvezett neveken túlmenően - idézem - "szinte bárminek, amire kedvük szottyan" nevezhetik. Így lett a mi fiunkból az utóbbi időben Csumpi. Szóljon hát ismét róla az alábbi igen érdekfeszítő bejegyzés.

Sokan azt állítják, más gyerekénél a sajátunk mindig sokkal szebb. Mi is azt gondoltuk sokáig, hogy mindenki önző és részrehajló, valamint egy kicsit elfogult, aki ilyet mond, míg nem objektív módon bebizonyosodott, hogy Jakab messze kiemelkedik a mezőnyből babaaranyosság, és ún. cukiság tekintetében. A bizonyítékokat most elétek tárjuk, ha eddig esetleg valakinek lettek volna kétségei.

Itt van mindjárt ez a ma esti videó, amin látható, korát messze meghaladva élénken figyeli a belógó-zenélő plüssgyümölcsöket. Ahogy elnézem, sejti is, hogy igazából nem a dinnye játssza a Guten Abend, Gute Nacht-ot. Köszönjük Eszternek, nagyon bevált!

Vagy itt van a fejemelős mutatvány. Döbbenetes, no komment. (alig múlt 7 hetes, kérem!)

Elegancia, és lábnyamvadtság ügyben is nehéz a sarkába érni. Ő e két két kritériumot egy képen abszolválja játszi könnyedséggel.

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A szociális kompetenciával szintén nincsenek gondok, apja bármilyen hülye fejet vág, Csumpi állja a tekintetet.

Mindent összevetve eddig 10/10-et teljesít, és már kezd beállni a napi rutinja is, hogy valami kézzelfoghatót is mondjunk. 4 óránként kéri magához a mamáját, hogy aztán rövid játék és tájékozódás után kedvesen álomba szenderüljön. Ma este kísérletet teszünk az első, éjszakán átnyúló alvásra is, ne kelljen már hajnal fél 3-kor evéssel megzavarni. Ha sikerül, elmeséljük.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://nszk.blog.hu/api/trackback/id/tr32725466

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása