Disszidálás!

Kimegyünk, megnézzük ott milyen, összefoglaljuk nektek a legfontosabb történéseket, tudósítunk Jakab fejlődéséről, bemutatjuk a kis különbségeket, mi az ami fog itthonról hiányozni, mi az ami nem.

Archívum

HTML

Hollandia

2008.11.16. 12:26 | gergoba | Szólj hozzá!

Ha az ember eleve külföldön lakik (él), akkor is külföldön van, ha külföldre (3. országba) megy? Mitől ezerszer kúlabbak a hollandok, mint a németek? Kapok-e végre valami rendes kabátot magamnak? Lesz-e egy ember is, aki nem beszél angolul? Tudunk-e újat mutatni Jakabnak Kína és Németország után? Mindenki-e drogozik-e? Ezekre a kérdésekre kerestük a választ Eindhovenben.

 

 

 

Hát ahogy megérkeztünk, rögtön egy 'legalize cannabis' felirat mellett szívta valaki a rakétát. (Á, nem, ez az Iván Tübingenben 5 évvel ezelőtt)

 

Minden sokkal jobban néz ki az az igazság, sokkal szebb házak, sokkal jobb boltok, sokkal jobban öltözött emberek. Tiszta dizájn minden.

 

Az összes ember, akivel beszéltünk (eladó, pincér, járókelő) kifogástalanul beszél angolul.

 

 

Sajnos mégsem sikerült kabátot vennem, úgyhogy hordhatom továbbra is ezt a kopott szart, amit 3 éve vettem Kölnben.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A belvárosban elképesztő nyüzsgés, a főtéren gyerekprogramok, koncertek rajzolgatás, amúgyis feltűnően sok gyereket láttunk, pedig ez csak egy átlagos november 15-e volt.

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://nszk.blog.hu/api/trackback/id/tr10771661

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása