Disszidálás!

Kimegyünk, megnézzük ott milyen, összefoglaljuk nektek a legfontosabb történéseket, tudósítunk Jakab fejlődéséről, bemutatjuk a kis különbségeket, mi az ami fog itthonról hiányozni, mi az ami nem.

Archívum

HTML

Münster

2008.11.02. 11:27 | gergoba | Szólj hozzá!

Ha az embernek gyereke van, nem kell feltétlenül csak a környékbeli utcákig merészkednie séta, vagy bevásárlás ürügyén, hogy aztán évek múlva is csak a pelenkaárakról, vagy fogzásról tudjon beszélni, ha egyszer végre felnőtt társaságba kerül. Ezért mi is útnak eredtünk, hogy kicsekkoljuk a közeli Münstert.

Münster jó régi város, már 793-ban megemlítették valami poros könyvekben. A Ruhr-vidéket  elhagyva az ember hamar láthatja, ez itt már nem Nyugat-, hanem Északnémetország.

 

Induláskor, meg még odaérkezésünk elején is esett még az eső, de ahogy kijöttünk az 1375-ben épült Szt. Lambert templomból, el is állt.

 

Sajnos nem tudtunk vásárolgatni, mert a boltok zárva voltak az ünnepnap miatt, de így is jót sétáltunk.

Aztán találtunk egy helyre kis éttermet, ahol igen jól megebédeltünk. Jakabot egy kicsit lökdösni kellett a babakocsiban, hogy kibírja a disznósült végéig, de aztán végül minden nagyon jól sikerült. (a sör alkoholmentes)

Szóval jól telt a szombat, alig várjuk már a vasárnap délutáni időpontot, amikor is Jakabot felfedezik a szépségipar számára. 3-kor ugyanis hivatalos fotózkosásra megyünk! Csak nehogy ott kelljen hagynunk végleg, ha annyira megtetszik nekik!

A bejegyzés trackback címe:

https://nszk.blog.hu/api/trackback/id/tr55745230

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása