Disszidálás!

Kimegyünk, megnézzük ott milyen, összefoglaljuk nektek a legfontosabb történéseket, tudósítunk Jakab fejlődéséről, bemutatjuk a kis különbségeket, mi az ami fog itthonról hiányozni, mi az ami nem.

Archívum

HTML

IKEA

2008.10.12. 16:41 | gergoba | Szólj hozzá!

Nagy utazók lévén fontosnak tartjuk az új helyek feltérképezését és bemutatását, de mivel eddig nem ismert embertörzsre már Dortmundban valószínűleg nem fogunk bukkanni, szorítkozzunk a globalizált világ apró helyi kilengéseire, vagy ahogy Vincent Vega fogalmazta: it´s the little differences.

 
Azt tudható, hogy az egy nm-re eső legtöbb gyerek és terhes nő mindig az Ikeában van, így egy kisbabás, disszidens család feje egyszer itt is fel kell bukkanjon, főleg, ha hétfőtől Essenben lakik. Négy különböző Altendorferstrassét mutatott a navigáció, így tippelnem kellett, melyikben lehet az áruház, de a másodikra megtaláltam.
 
Lényeg a lényeg: tök ugyanaz, mint otthon, de van egy-két érdekes különbség:
 

Ha visszaviszed a cuccot, mert nem tetszett, nem fér be, stb, akkor nem egyből készpénzt kapsz, hanem egy kártyát, amit a képen tátható automatába dughatsz, és tőle kapod meg a zsét. Sokat törtem a fejem, ennek vajon mi értelme, nagyon nem gyorsít, különösebb belső visszaéléseket nem előz meg. Ha van tipped, írd meg! 

Az Ikeát mindenki imádja, ez nem is vitás, de az sem, hogy baromi nehéz eltalálni, minek örülne unokatesónk volt barátnője karácsonyra. Ezért itt kint vehetünk a képen látható különféle desingos kártyákat, amit feltölthetünk akármennyi pénzzel és azt adhatjuk a kiszemelt konzumernek.

Gyerekek a golyók között? Dögunalom, oldschool. Ugyan van foglalkoztató sarok különféle játékokkal (és az igazat megvallva itt volt a legtöbb gyerek), vonzónak tűnik azonban a gyerekmozi is, ahol a lépcsőkre felülve nézhetjük WaltDisney-t a 150”-os képernyőn.

Svéd húsgolyók: a normál, 10 db-os adagért 5.50-et kérnek, ami elég drága, és nem hasáb van hozzá, hanem főtt. Az étterem mégis rommá van tömve 11-kor, mert itt nem csak ebédelni, de reggelizni is jó.

 

 

 
Ja és vásárolni is.

Az árukiadásnál sorszámot kell figyelni, nem kell sorban állni. Ugyan van kijelző, de inkább rikkantják a számokat. A gyerekbútorokat például itt kaptam meg, nem hozhattam őket ki a piactér utáni raktárból.

A bejegyzés trackback címe:

https://nszk.blog.hu/api/trackback/id/tr99710029

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása