Disszidálás!

Kimegyünk, megnézzük ott milyen, összefoglaljuk nektek a legfontosabb történéseket, tudósítunk Jakab fejlődéséről, bemutatjuk a kis különbségeket, mi az ami fog itthonról hiányozni, mi az ami nem.

Archívum

HTML

Az első elmaradt home-videók

2008.09.04. 21:11 | gergoba | Szólj hozzá!

Bámulatosan fejlődik a gyermek. Mamája is szépen gyógyul.

Az udvarias kiszolgálásnak köszönhetően az evéssel sincsen semmi gond, nem úgy a már átalakult étellel. De erről majd később.

Kinga - műszaki-logisztikai okokból kifolyólag - még nem mutatkozott a blogon Jakabbal,  ezért ezt gyorsan pótoljuk, íme:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Szóval hála a tegnapi, eredeményesen zárult tejfakasztó ünnepségnek a Tűzraktérben, van mit enni Jakócának bőségesen. A totálbéna digitális mérleg miatt ugyan nem mindig tudjuk hány g-t helyezett el, de utána többnyire alszik, mint a duda (duda?)

Sajnos Kinga nagyon rosszul viseli a vicces jeleneteket a varrat miatt, ezért nekem is vissza kellett fognom magam a röhögéssel, amikor tegnap a vadonásúj, még nyitott pelenkába rakott a gyermek egy irtózatos foltot klasszikus kísérőhanggal, ma pedig, pontosan, mint a 80as évek egyik hervasztó francia vígjátékában, szép, íves sugárban lepisilte a pólómat és a gatyámat.

A következő bejegyzésben egy kicsit a gyermekvállalás adminisztrációs világában fogunk elmerülni, majd az író gépre száll és a vasfüggönyön túlról folytatja a tudósítást

Addig is néhány kép, hadd olvadozzon a sok vérző szívű olvasó:

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://nszk.blog.hu/api/trackback/id/tr11648840

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása